Aktip Kampanye: Kunaon Tagging Kritik Pikeun Blog Anjeun Nalika Datang kana RSS Email Integrasi

Salah sahiji fitur anu kuring anggap kirang dimangpaatkeun dina industri email nyaéta panggunaan RSS feeds pikeun ngahasilkeun kontén anu aya hubunganana pikeun kampanye email anjeun. Kaseueuran platform ngagaduhan fitur RSS dimana lumayan saderhana pikeun nambihan feed kana newsletter email anjeun atanapi kampanye sanés anu anjeun kirimkeun. Tapi anu anjeun henteu sadar, éta gampang pisan nempatkeun eusi anu khusus anu tag, dina email anjeun tibatan sadayana blog anjeun

Eureun Nyumputkeun Fitur Anu Paling Penting tina Ayana Wéb Anjeun

Langkung sering tibatan henteu, nalika kuring nganjang ka situs wéb perusahaan, hal anu mimiti kuring milari nyaéta blog aranjeunna. Serius. Kuring henteu ngalakukeun éta kusabab kuring nyerat buku ngeunaan blogging perusahaan, kuring leres-leres ngusahakeun ngartos perusahaan sareng jalma-jalma anu aya di tukangeunna. Tapi kuring sering henteu mendakan blogna. Atanapi blog éta dina domain anu misah sadayana. Atanapi éta mangrupikeun tautan tunggal ti halaman imahna, kantun diidentifikasi minangka blog. Anjeun