Kumaha Ngamankeun WordPress dina 10 Léngkah Gampang

Naha anjeun terang yén langkung ti 90,000 peretas diusahakeun unggal menit dina situs WordPress sacara global? Nya, upami anjeun gaduh halaman wéb anu didukung ku WordPress, stat éta kedah hariwang anjeun. Henteu janten masalah naha anjeun ngajalankeun usaha skala leutik. Peretas henteu ngabentenkeun dumasar kana ukuran atanapi pentingna halaman wéb. Aranjeunna ngan ukur milarian kerentanan naon waé anu tiasa dieksploitasi pikeun kauntunganana. Anjeun panginten heran - naha peretas nargétkeun situs WordPress di

Kumaha Mindahkeun Loka WordPress anjeun kana Domain Anyar

Nalika anjeun ngoperasikeun situs WordPress anjeun dina hiji host sareng kedah ngalihkeunana ka host anu sanés, éta moal saderhana panginten anu anjeun pikirkeun. Unggal conto WordPress ngagaduhan 4 unsur… infrastruktur sareng alamat IP anu di-host, database MySQL anu ngandung kontén anjeun, file anu diunggah, téma sareng plugins, sareng WordPress nyalira. WordPress ngagaduhan mékanisme impor sareng ékspor, tapi éta dibatesan pikeun kontén anu saleresna. Éta henteu ngajaga integritas panulis, sareng henteu

Kumaha Nyepetkeun Loka WordPress anjeun

Kami parantos nyerat, dugi ka tingkat anu hébat, pangaruh tina kagancangan kana paripolah pangguna anjeun. Sareng, tangtosna, upami aya pangaruh kana paripolah pangguna, aya pangaruh dina optimasi search engine. Kaseueuran jalma henteu sadar jumlah faktor anu kalibet dina prosés saderhana pikeun ngetik dina halaman wéb sareng ngagaduhan halaman éta pikeun anjeun. Ayeuna satengah tina ampir kabéh patalimarga situs mobile, éta ogé penting pikeun boga ringan, gancang pisan