The Hubris of Marketing Geosentris

Copernicus tiasa janten bapak astronomi modéren nalika anjeunna nyatakeun hélikosisme kusabab geocentrism. Kalayan kecap séjén, panonpoe mangrupikeun pusat sistem planet urang, sanés Bumi. Éta pitenah sareng anjeunna ngalawan budaya budaya sadaya anu aya hubunganana sareng agama dina waktos éta. Tapi anjeunna leres. Dilarapkeun kana Marketing, urang ngagaduhan masalah ayeuna. Kanggo sababaraha alesan, nalika perusahaan ageung, aranjeunna