Naon ari mérekna?

Upami kuring ngaku nanaon ngeunaan nyéépkeun duapuluh taun dina pamasaran, éta sajujurna yén kuring henteu pinuh ngartos pangaruh mérek dina sadaya usaha pamasaran. Sanaos éta sigana mangrupikeun pernyataan anu pikaseurieun, éta kusabab anuansa ngadamel merek atanapi usaha anu luar biasa dina nyaluyukeun persépsi mérek jauh langkung sesah tibatan anu kuring kantos bayangkeun. Pikeun ngagambar analogi, sasaruaanana nyaéta a