5 Alesan pikeun Pemasar B2B Pikeun Ngagabungkeun Bot Dina Stratégi Pemasaran Digital Aranjeunna

Internét kalayan gampang ngajelaskeun bot janten aplikasi parangkat lunak anu ngajalankeun tugas otomatis pikeun perusahaan ngalangkungan internét. Bot parantos lami-lami ayeuna, sareng parantos mekar tina naon anu aranjeunna mimitina janten. Bot ayeuna ditugaskeun ngalaksanakeun rupa-rupa pancén pikeun daptar industri anu beragam. Henteu paduli naha urang sadar kana parobihan atanapi henteu, bot mangrupikeun bagian integral tina campuran pamasaran ayeuna. Bot

Paparan Sanés Sarua Pangaruh: Waktosna Henteu Nganggo Tayangan Kanggo Ngukur Niley

Naon Kesan? Imprési mangrupikeun poténsial bola mata dina carita anjeun atanapi tulisan média sosial dumasar kana pamaca anu ditaksir / pemirsa outlet / sumberna. Dina taun 2019, kesan anu seuri kaluar ti kamar. Teu ilahar ningali kesan dina milyaran. Aya 7 milyar jalma di bumi: sakitar 1 milyar diantarana henteu ngagaduhan listrik, sareng kaseueuran anu sanésna teu paduli kana tulisan anjeun. Upami anjeun gaduh 1 milyar kesan tapi anjeun kaluar

10 Teknologi Modern Anu Ningkatkeun Pamasaran Digital

Kadang kecap gangguan ngagaduhan konotasi négatip. Kuring henteu percanten pamasaran digital ayeuna nuju kaganggu ku téknologi modéren, kuring yakin éta ditingkatkeun ku éta. Pemasar anu adaptasi sareng ngadopsi téknologi anu langkung énggal tiasa ngahususkeun, ngiringan, sareng ngahubungkeun sareng prospek sareng konsuménna ku cara anu langkung bermakna. Pangkat sareng dinten blast anu ngalir di tukangeun urang salaku sistem janten langkung saé dina nargétkeun sareng ngaramal paripolah konsumen sareng bisnis.

Entong Bot Pikeun Nyarios Merek Anjeun!

Alexa, asistén pribadi anu dijalankeun ku sora Amazon, tiasa ngajalankeun pendapatan langkung tina $ 10 milyar dina ngan sababaraha taun. Dina awal Januari, Google nyatakeun yén éta parantos ngical langkung ti 6 juta alat Google Home ti saprak pertengahan Oktober. Asisten bot sapertos Alexa sareng Hei Google janten fitur penting dina kahirupan modéren, sareng éta nawiskeun kasempetan anu saé pikeun merek pikeun ngahubungi pelanggan dina platform anyar. Daék ngarangkep kasempetan éta, mérek gancang-gancang

Naon ari Chatbot? Kunaon Strategi Pamasaran Anjeun Kedah Aranjeunna

Kuring henteu seueur pisan ramalan nalika ngeunaan masa depan téknologi, tapi nalika ningali téknologi sateuacanna kuring sering ningali potensi luar biasa pikeun para pemasar. Évolusi kecerdasan jijieunan digabungkeun sareng sumber daya bandwidth anu teu terbatas, kakuatan pamrosésan, mémori sareng rohangan badé nempatkeun chatbots payun di tengah pasar. Naon ari Chatbot? Bot obrolan mangrupikeun program komputer anu niru paguneman sareng jalma anu ngagunakeun kecerdasan buatan. Aranjeunna tiasa ngarobih