Naon Tarif Bouncing? Kumaha Kumaha Anjeun Ningkatkeun Tingkat Mumbul Anjeun?

Laju bouncing mangrupikeun salah sahiji KPI yén pemasar digital nyéépkeun seueur waktos nganalisis sareng nyobian ningkatkeun. Nanging, upami anjeun henteu ngartos sapinuhna pantulan, anjeun panginten ngalakukeun kasalahan kumaha anjeun nyobian ningkatkeun. Kuring bakal ngalangkungan definisi tingkat mumbul, sababaraha nuansa, sareng sababaraha cara pikeun ningkatkeun tingkat mumbul anjeun. Definisi Laju Bouncing Lantunan nyaéta sési halaman tunggal dina situs anjeun. Di

Kumaha Ningkatkeun Kasatiaan Palanggan sareng Digital Marketing

Anjeun moal tiasa nahan naon anu anjeun henteu ngartos. Nalika fokus kana akuisisi pelanggan anu tetep, éta bakal gampang dibawa kabur. Oke, janten anjeun parantos terang strategi akuisisi, anjeun parantos ngajantenkeun produk / jasa anjeun cocog sareng kahirupan para nasabah. Proposisi nilai unik anjeun (UVP) tiasa dianggo - éta ngadorong konversi sareng ngabimbing kaputusan mésér. Naha anjeun terang naon anu lumangsung saatos? Dimana pangguna cocog saatos réngsé siklus penjualan? Dimimitian ku Ngartos Pamirsa Anjeun Sanaos éta

Hasil Pelanggan salaku Eusi: Kumaha Dan Anton Ngasilkeun Usaha SEO Na ka 7 Angka Ngungkit Kasaksian

Eusi pamasaran mangrupikeun kalangkungan anu parantos dianggo, anu dianalisis, frasa kecap konci KPI anu eter dina pamasaran anu parantos kasimpulan logisna, pamilik bisnis blogging ngeunaan topik anu henteu pikaresepeun pikeun nyambungkeun atanapi ngajaga halaman wéb na seger. Eusi Sanés hartosna dina Ahir taun ka pengker Google resep pangkat halaman wéb anu langkung ageung kalayan langkung seueur kontén. Hal ieu nyababkeun blogger, afiliasi, sareng pamilik usaha ngagaleuh kontén kontén ad nauseam, kalayan janji anu diarepkeun ti payun

Whatagraph: Nyiptakeun Infografis Éndah ti Google Analytics

Hayu urang nyanghareupan éta, Google Analytics mangrupikeun gangguan pikeun rata-rata bisnis. Pikeun propésional anu nyéépkeun seueur waktos dina platform, éta mangrupikeun platform analitik anu lengkep sareng mantep anu urang wawuh sareng anu urang tiasa nyaring sareng ngahususkeun kanggo nampi jawaban tina patarosan anu aya. Salaku agénsi, kami sanés bisnis rata-rata tapi bahkan kami ngagaduhan masalah ngabedah data kadang-kadang. Klién kami - bahkan