Ngungkit TV pikeun Angkat Merek

Narik palanggan anyar bari ningkatkeun gambar brand sacara umum mangrupikeun tantangan anu tetep pikeun para pemasar. Kalayan bentang média anu fragmentasi sareng gangguan multi-skrining, sesah pikeun nyaluyukeun sareng kahoyong konsumen kalayan olahtalatah anu dituju. Pemasar nyanghareupan tantangan ieu sering giliran "maledogkeun kana témbok pikeun ningali naha éta nempel", tibatan stratégi anu langkung dipikirkeun. Bagian tina strategi ieu tetep kedah kalebet kampanye iklan TV,