Naha Kasatiaan Brand Sabar Paéh? Atanapi Kasatiaan Palanggan?

Iraha waé kuring nyarioskeun kasatiaan mérek, kuring sering ngabagi carita kuring sorangan nalika mésér mobil kuring. Salami langkung ti dasawarsa, kuring satia ka Ford. Abdi resep kana gaya, kualitas, daya tahan, sareng nilai jual unggal mobil sareng treuk anu dipésér ti Ford. Tapi éta sadayana robih sakitar dasawarsa ka pengker nalika mobil kuring ngémutan deui. Iraha waé suhu turun di handap beku sareng kalembabanna luhur, panto mobil kuring bakal

Pitunjuk Wiwitan pikeun Pamasaran Eusi

Percanten sareng wibawa ... aranjeunna ngan ukur dua kecap anu penting pikeun strategi pemasaran kontén, saur kuring. Nalika usaha sareng konsumén milarian online pikeun nalungtik produk sareng jasa anjeun, aranjeunna sigana parantos nyandak kaputusan pikeun mésér. Patarosanna naha naha aranjeunna badé mésér ti anjeun. Eusi pamasaran mangrupikeun kasempetan pikeun anjeun netepkeun kapercayaan sareng otoritas online. Ngabungkus sumberdaya boh sareng prosés dina kontén kontén anjeun

Skala: Panyimpenan Data dina Kotak!

Ieu panginten sakedik geeky, techy, post tapi kuring ngan ukur kedah ngabagikeunana sareng anjeun. Salah sahiji tujuan tina Martech Zone nyaéta nyayogikeun jalma-jalma inpormasi ngeunaan téknologi ogé pamasaran - janten anjeun bakal ningali sababaraha tulisan anu hadé dina téknologi dina campuran ti jaman ka jaman. Upami tulisan ieu mimiti dibaca sapertos Klingon, paskeun kana CIO anjeun. Kuring yakin anjeunna bakal kagum! Ieu