Tip: Kumaha Milarian Gambar Véktor Sasaruaan Dina Situs Poto Saham Anjeun Ku Milarian Gambar Google

Waktu maca: 3 menit Organisasi sering ngagunakeun file vektor anu dilisénsikeun sareng sayogi ngalangkungan situs poto. Tantangan datang nalika aranjeunna hoyong ngapdet jaminan anu sanés dina hiji organisasi pikeun cocog sareng gaya sareng mérek anu aya hubunganana sareng ikonografi atanapi simbol anu dirilis sateuacanna. Kadang-kadang, ieu tiasa disababkeun ku omzet ogé… kadang-kadang desainer atanapi sumber agénsi énggal nyandak alih eusi sareng upaya desain sareng hiji organisasi. Ieu nembé kajantenan ku urang nalika urang nyandak alih damel

Pamasaran Apple: 10 Pangajaran Anu Anjeun Tiasa Larapkeun Pikeun Usaha anjeun

Waktu maca: 3 menit Babaturan kuring resep masihan kuring waktos anu sesah janten fanboy Apple. Kuring tiasa leres-leres nyalahkeun sadayana ka rerencangan anu saé, Bill Dawson, anu ngagaleuh alat Apple anu munggaran kuring - AppleTV ... teras damel sareng kuring di perusahaan dimana kami mangrupikeun manajer produk anu mimiti nganggo MacBook Pro. Kuring kantos janten kipas ti saprak ayeuna, di luar Homepod sareng Bandara, kuring ngagaduhan unggal alat.

Ngawangun Storybrand: 7 Prospék Ngajantenkeun Usaha anjeun gumantung

Waktu maca: 3 menit Kira-kira sabulan katukang, kuring kedah ilubiung dina rapat ideasi pamasaran pikeun klien. Éta hebat pisan, damel sareng konsultasi anu dikenal pikeun ngembangkeun roadmaps pikeun perusahaan teknologi tinggi. Nalika peta jalan dikembangkeun, kuring kataji ku jalur anu unik sareng dibédakeun anu timna datang. Nanging, kuring ogé nekad pikeun ngajaga tim fokus kana target pasar. Inovasi mangrupikeun strategi kritis dina seueur industri ayeuna, tapi

Entong Bot Pikeun Nyarios Merek Anjeun!

Waktu maca: 3 menit Alexa, asistén pribadi anu dijalankeun ku sora Amazon, tiasa ngajalankeun pendapatan langkung tina $ 10 milyar dina ngan sababaraha taun. Dina awal Januari, Google nyatakeun yén éta parantos ngical langkung ti 6 juta alat Google Home ti saprak pertengahan Oktober. Asisten bot sapertos Alexa sareng Hei Google janten fitur penting dina kahirupan modéren, sareng éta nawiskeun kasempetan anu saé pikeun merek pikeun ngahubungi pelanggan dina platform anyar. Daék ngarangkep kasempetan éta, mérek gancang-gancang