Perdagangan Broadleaf: Investasi dina Kustomisasi, Sanés Perizinan

Waktu maca: 3 menit Dina rohangan téknologi pamasaran, aya kamekaran anu masif sareng Software salaku Layanan sareng kamampuan mésér naon anu anjeun peryogikeun dina kotak. Kana waktosna, SaaS ngungkulan biaya pangwangunan sareng seueur perusahaan SaaS angkat nalika aranjeunna menang ngawangun versus argumén anggaran mésér. Mangtaun-taun saurna, sareng para pemasar mendakan nyalira di parapatan anu sanés. Kanyataanna nyaéta ngawangun terus turun dina harga. Aya sababaraha alesan kunaon