Kieu Kumaha Anjeun Henteu Kaduruk ku Influencer Marketing

Kami parantos nyerat sateuacanna ngeunaan sarap pamasaran pangaruh. Salaku jalma anu dibales ti jaman ka jaman salaku pangaruh, kuring teu percanten sabaraha pangaruh hubungan pamasaran anu disiapkeun. Bisi, awal taun ieu kuring diulem ka Brickyard kusabab kuring pangaruh lokal dina média sosial. Aya sakumpulan jalma anu diulem tina média sosial - sadayana kalayan skor luhur dina mesin nyetak pangaruh populér pikeun Indianapolis. The