Dimana pangecér Méakkeun Dolar Pariwara na?

Nembongan yén sababaraha pergeseran dramatis lumangsung di sisi ritel sabab aya hubunganana sareng iklan. Téknologi digital nawiskeun kasempetan kaukur anu nyetir hasilna langkung ageung - sareng pangecér nyatet. Abdi henteu bakal salah tafsir kana hasil ieu salaku pamikiran éta tradisional versus pamasaran digital. Éta perkawis canggih. Iklan dina televisi, contona, beuki nambahan kamampuanna pikeun sasaran pemirsa dumasar kana daérah, tingkah laku, sareng waktuna. Pola pikir kinerja pervades

Évolusi Dinamis Télévisi Teraskeun

Nalika metode iklan digital sumebar sareng morph, perusahaan nyéépkeun langkung seueur artos kana iklan tipi pikeun ngahontal pemirsa anu nyéépkeun 22-36 jam nonton TV unggal minggu. Sanaos rumblings industri iklan tiasa ngakibatkeun urang percanten sababaraha taun ka pengker nyutat turunna tipi sakumaha urang terang, pariwara televisi gantina hirup, ogé, sareng ngahasilkeun hasil padet. Dina ulikan MarketShare anu anyar anu nganalisis kinerja iklan di industri sareng toko média sapertos

CrowdTwist: Nginsentifkeun, Ngenalkeun sareng Ngahargaan Kasatiaan

CrowdTwist nawiskeun platform labél bodas, analitik canggih sareng pakakas manajemén sareng ngalaporkeun lengkep pikeun ngahijikeun, ngaluncurkeun, ngatur, sareng ngamaksimalkeun usaha ngawangun brand anjeun. Urang nembé ngagaduhan wawancara anu hébat sareng Irving Fain di Tepi Radio Wéb sareng éta masihan kami wawasan kana perusahaan anu leres-leres mangaruhan pamasaran lintas-saluran perusahaan sareng hadiah. Kampanye Factor CrowdTwist X Upami anjeun hoyong ningali kumaha koordinasi ogé, kampanye nasional dilaksanakeun, henteu katingali