Psikologi sareng ROI Warna

Abdi tukang nguseup infographic warna ... kami parantos nyebarkeun kumaha génder napsirkeun warna, warna, émosi sareng mérek sareng naha warna mangaruhan paripolah jual beuli. Infographic Ieu wincikan psikologi komo pengembalian investasi perusahaan anu tiasa diraih ku pokus kana warna anu aranjeunna gunakeun sapanjang pangalaman pangguna. Émosi anu dibangkitkeun ku warna didasarkeun langkung seueur kana pangalaman pribadi tibatan kana naon anu urang béjakeun yén aranjeunna dimaksudkeun pikeun ngagambarkeun. Warna beureum meureun

Naha Lalaki sareng Awéwé langkung milih Warna Anu Béda?

Kami parantos nunjukkeun sababaraha infografis anu hébat dina kumaha warna mangaruhan paripolah beuli. Kissmetrics ogé parantos ngembangkeun infographic anu nyayogikeun sababaraha input dina nargétkeun génder anu khusus. Kuring reuwas kana bédana… sareng jeruk éta dipandang murah! Papanggihan séjén ngeunaan Warna sareng Génder Biru mangrupikeun warna anu paling dipikaresep di antara lalaki sareng awéwé. Héjo ngahasilkeun perasaan nonoman, kabagjaan, kahaneutan, akal, sareng tanaga. Jalu condong gravitasi nuju warna anu langkung cerah, sedengkeun

Kumaha Kelir Pangaruh Paripolah Meuli?

Élmu kelir matak pikaresepeun, saur kuring. Désainer anu hébat - naha éta otomotif, dekorator bumi, désainer grafis, atanapi bahkan pamekar panganteur pangguna ngartos kompleksitas warna sareng pentingna. Tina palette warna anu dipilih pikeun mastikeun yén éta nyayogikeun harmoni - kana warna anu saéna digunakeun - ngagaduhan pangaruh anu signifikan dina paripolah pangguna. Warna ningkatkeun pangakuan mérek ku 80%, ngarah langsung kana kayakinan konsumen. Kieu carana kumaha warna mangaruhan urang Amérika