Firefox meunang Perang Peramban

Ningali pangsa pasar anyar pikeun pangotéktip nyayogikeun sababaraha wawasan saha anu éléh sareng éléh perang. Firefox terus ngawangun momentum, Safari ngarayap ka luhur, sareng Internet Explorer kaleungitan taneuh. Abdi hoyong mairan tiluanana ku 'téori' kuring ngeunaan naon anu lumangsung. Internet Explorer Saatos ngancurkeun Netscape Navigator, IE leres-leres janten standar emas tina jaring. Browser na saderhana, fungsional, sareng tos dieusian ku sadaya Produk Microsoft.