ExactTarget Marketing Cloud Ngaluncurkeun Studio Sosial

Pangeluaran média sosial di Amérika Serikat diperkirakeun tumuh tina $ 4.8B di 2013 janten $ 12.6B di 2018 numutkeun Forrester, sareng 58% pemasar nyatakeun yén aranjeunna rencanana ningkatkeun anggaran pamasaran sosial, numutkeun laporan ExactTarget Marketing Cloud's 2014 State of Marketing. Pemasar kedah skala pamasaran kontén sosial, Dursasana, penerbitan sareng analitik antara pagawé sareng tim. Radian6 Buddy Media Sosial Studio ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngadeukeutan palangganna sareng kolaborasi sacara internal ngalangkungan: Workspaces

25 Alat Média Sosial Heboh

Penting pikeun dicatet yén platform média sosial rada béda dina tujuan sareng fitur na. Infographic ieu tina Summit Strategi Media Sosial 2013 ngarecah kategori kalayan saé. Nalika ngarencanakeun strategi sosial perusahaan, jumlah pisan pakakas anu sayogi pikeun manajemén média sosial tiasa ageung. Kami parantos nyusun 25 alat anu saé pikeun ngamimitian sareng tim anjeun, dikategorikeun kana 5 jinis alat: Ngadangukeun Sosial, Paguneman Sosial, Pamasaran Sosial, Analisis Sosial

Buddy Media sareng Salesforce Marketing Cloud

Nalika ngeunaan pamasaran média sosial, eusi interaktif anu néwak imajinasi target audién nyaéta anu ngarobih gim. Suite pamasaran sosial Buddy Media nawiskeun arsitéktur anu aman sareng henteu tiasa diukur anu ngamungkinkeun para pemasar mérek ngadamel sareng ngatur kontén sapertos kitu. Kalayan kombinasi Buddy Media sareng Radian6, salesforce.com bakal ngagaduhan awan pamasaran anu pangkuatna anu bakal ngamungkinkeun para pelanggan ngupingkeun, ngiringan, kéngingkeun wawasan, nyebarkeun, ngiklan sareng ngukur program pamasaran sosial. Pamustunganana, urang percaya