Bursa Eusi Earsay: Curation sareng Sindikasi

Dina unggal dintenna, tim kami nuju marios ratusan sumber data pamasaran sareng ngabagi data éta ngalangkungan pamasaran sareng saluran klien kami. Kami ngagunakeun peringatan, monitoring sosial sareng pamiarsa pikeun mendakan sareng marios eusi - teras ngadorong eusi éta ka pamirsa sareng palanggan anu ngagunakeun alat sapertosHootsuite sareng Buffer pikeun ngabagi data éta. Henteu cekap pikeun urang ngan saukur pikeun ngabagi kontén urang nyalira ... saur kuring éta strategi anu nyepeng seueur