Bugsnag: Pelaporan Bug Waktu Nyata

Nanging alesan sanés naha urang resep hosting WordPress dina Flywheel nyaéta aksés gampang kana log PHP pikeun masihan kami inpormasi ngeunaan kasalahan dina téma sareng plugins klien kami anu nuju dikembangkeun. Sedengkeun éta saé pikeun pangembangan WordPress, seueur host henteu nyayogikeun aksés gampang pikeun log file sareng kasalahan dina platform hosting sanés. Bugsnag mangrupikeun platform SaaS anu hébat anu sacara otomatis ngadeteksi kacilakaan dina aplikasi anjeun anu dikembangkeun di Ruby, Python, PHP, Java, Android, iOS,