Salesflare: CRM pikeun Usaha Leutik Sareng Tim Penjualan Ngajual B2B

Upami anjeun parantos nyarios ka pamimpin penjualan mana waé, palaksanaan platform manajemén hubungan pelanggan (CRM) kedah… sareng biasana ogé nyeri sirah. Mangpaat CRM jauh ngaleuwihan investasi sareng tantangan, sanaos, nalika produkna gampang dianggo (atanapi disaluyukeun kana prosés anjeun) sareng tim penjualan anjeun ningali nilai sareng ngadopsi sareng ngamangpaatkeun téknologi. Sapertos seueur alat penjualan, aya bédana ageung dina fitur anu dipikabutuh pikeun a

CompanyHub: Software CRM pikeun Usaha Leutik anjeun

Kalayan kerangka sareng halangan pikeun muterna pangembangan platform, urang ningali langkung seueur platform anu pencét pasar. CompanyHub mangrupikeun CRM bisnis alit anu saderhana sareng sanggup ku harga anu rusak janten anjeun kedah ngan ukur anu anjeun peryogikeun. Kumisan ti pisibilitas pipa penjualan, CRM anu dimangpaatkeun pikeun penjualan nawiskeun kamampuan pikeun ngajadikeun otomatis tindak lanjut: CompanyHub nawiskeun ieu sareng ngagaduhan fitur sapertos kieu: Atur Wéb anjeun pikeun mingpin konvérsi. Ngabantosan