Pitunjuk 9 Léngkah pikeun Nyiptakeun Blog Anu Dioptimalkeun pikeun Milarian

Sanaos kami nyerat Blogging Perusahaan Kanggo Dummies sakitar 5 taun ka pengker, sakedik pisan anu robih dina strategi keseluruhan pamasaran kontén ngalangkungan blog perusahaan anjeun. Numutkeun kana panilitian, sakali anjeun nyerat langkung ti 24 tulisan blog, generasi lalu lintas blog naék dugi ka 30%! Infographic ieu ti Nyiptakeun Sasak ngalangkungan sababaraha prakték pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun blog anjeun pikeun milarian. Kuring henteu payu yén éta mangrupikeun panduan anu paling saé ... tapi lumayan saé.

Metrik Konversi pikeun Blogging Bisnis

Aya seueur di dunya média sosial di luar sana anu nangtoskeun kasuksésan blog ku métrik Dursasana sapertos koméntar. Abdi henteu. Henteu aya korelasi antara kasuksésan blog ieu sareng jumlah koméntar dina éta. Kuring yakin yén koméntar tiasa mangaruhan blog - tapi kusabab éta sanés hal anu sacara langsung anjeun tiasa ngendalikeun Abdi henteu merhatoskeunana. Upami kuring hoyong koméntar, kuring nyerat judul baiting tautan, kontén kontroversial

Presentasi: Naha Usaha Anjeun Kedah Ngablog

Kuring ngabahas presentasi ieu sateuacanna, tapi dinten ieu nalika latihan, kuring nambihan slide anotasi sareng masangkeun presentasi ka Slouriare. Ieu mangrupikeun presentasi kuring pikeun Konperénsi Prof. Marketing - Forum Bisnis-to-Usaha Marketing 2007 di Chicago énjing sareng Salasa.

Bisnis Blogging = Findability

Punten luangkeun sajam ti saminggu anjeun sareng tingali pidéo ieu ti Dave Taylor. Mangrupikeun kasimpulan anu hadé tina naha blog, naha blog sareng bisnis anjeun, manpaat blogging sareng search engine optimization, manpaat koméntar dina blog anjeun salaku konten anu dihasilkeun ku pangguna ... éta ngan saukur kabeungharan inpormasi dina presentasi anu hébat.