Kotak Alat Siklus Pamasaran Bisnis Leutik

Sponsor téknologi kami, Formstack (pikeun ngawangun formulir online), diwangun tibatan infographic anu luar biasa nyayogikeun pitunjuk ngeunaan stratégi sareng alat anu tiasa diungkit ku usaha alit. Masing-masing alat anu épéktip sareng gampang dianggo. Ngembangkeun strategi marketing tiasa sesah. Kabeneran, Kotak Pakakas tina Siklus Pemasaran Usaha Leutik ngabantosan anjeun ngalancarkeun prosés, bari nyayogikeun pakakas populér anu bakal ngamungkinkeun anjeun langkung saé pikeun ngatur sareng ngatur palanggan anjeun. Turutan pituduh na

Issuu: Alat pikeun Pamasaran, Sanés Ngan Majalah

Issuu sering dikaitkeun sareng industri majalah panyumputan online anu mekar, majalah mode anu ngembang, sareng grup minat anu sanés. Tapi Issuu, kalayan buku flip PDF anu gampang diciptakeun, tiasa janten alat pamekaran pamasaran & bisnis anu teu berharga. Di KA + A, nalika urang teraskeun ngagedekeun basis klien kami, Issuu parantos janten saluran pikeun ngabagi karya urang sareng jalma-jalma di saluruh nagara. Dimimitian ku buku portopolio anu kami parantos rarancang sareng dicitak dina sakumpulan alit nganggo Blurb