Naha Pidéo Perusahaan Anjeun Rindu Tanda, Sareng Naon Anu Kedah Laksanakeun Ngeunaan Éta

Urang sadayana terang naon hartosna batur nalika aranjeunna nyarios "video perusahaan." Dina tiori, istilah ieu dilarapkeun kana pidéo anu didamel ku perusahaan. Biasana janten deskriptor nétral, tapi éta henteu ayeuna. Poe ieu, seueur urang dina pamasaran B2B nyarioskeun pidéo perusahaan kalayan sakedik. Éta sabab pidéo perusahaan hambar. Pidéo perusahaan diwangun ku gambar saham tina batur sapagawean anu pikaresepeun teuing damel di kamar konperénsi. Perusahaan

Alesan Kunaon Anjeun Teu Kedah Ngondang Pidéo Anjeun

Klién anu ngalakukeun sababaraha padamelan anu luar biasa dina sisi penerbitan sareng ningali hasil anu luar biasa naroskeun naon pendapat kuring pikeun aranjeunna hosting pidéo dina jero. Aranjeunna rumaos tiasa langkung ngontrol kualitas video sareng ningkatkeun optimasi pamilarian. Jawaban pondokna henteu. Sanés kusabab kuring henteu percanten yén aranjeunna bakal resep pisan, éta kusabab aranjeunna nganggap enteng sadaya tantangan anu luar biasa tina pidéo anu nampi

WeVideo: Ngédit Pidéo Online sareng Kolaborasi

WeVideo mangrupikeun parangkat lunak salaku platform jasa ngamungkinkeun para pemasar nyiptakeun sareng nyebarkeun pidéo online. WeVideo nyayogikeun solusi anu paling gampang, end-to-end pikeun ingestion video, éditan video, penerbitan video sareng manajemén aset pidéo anjeun - sadayana dina méga, sareng tiasa diaksés tina panyungsi wéb, tablet atanapi alat sélulér mana waé. Pidéo anu diterbitkeun nganggo WeVideo parantos siap-mobile. WeVideo for Business ogé kalebet solusi seluler pikeun alat Android sareng ios supados para pemasar tiasa néwak pidéo sareng

Ngalengkepan Usaha anjeun pikeun Pidéo Profesional

Kami parantos damel sawatara bulan ka pengker dina kéngingkeun sababaraha alat pidéo pikeun DK New Media. Sanaos kami gaduh perusahaan pidéo anu luar biasa anu urang angkat ageung, ti waktos ka waktos, urang mendakan yén kami hoyong ngarékam sareng nyampur ogé video - sareng kami hoyong éta katingali profesional. Désainer grapik kami ogé ahli dina campuran video sareng audio janten kami ngusahakeun mendakan sababaraha alat dasar

Koran Masih Salah Ngira Nilai Na

Rada lami saprak kuring teu resep ngeunaan koran. Kusabab kuring sumping ti industri, éta masih aya dina getih kuring sareng sigana bakal salawasna. Koran munggaran anu kuring kantos damel nyaéta kanggo dijual, sareng koran lokal di dieu ngambekan napas terakhirna. Sapertos seueur, kuring henteu maca koran deui, kacuali kuring ningali tulisan anu disarankeun ngalangkungan Twitter atanapi salah sahiji eupan anu kuring nyerna. Majalah NET bulan ieu nyebatkeun