Tantangan Usaha & Kasempetan Kalayan Pandemi COVID-19

Salami sababaraha taun, kuring parantos nyatakeun yén parobihan mangrupikeun hiji-hijina konstanta anu kedah raoseun ku para pemasar. Parobihan téknologi, medium, sareng saluran tambahan sadayana organisasi anu diteken pikeun nyaluyukeun sareng paménta konsumén sareng bisnis. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan ogé dipaksa janten langkung transparan sareng manusa dina usahana. Konsumén sareng bisnis ngamimitian ngalakukeun usaha pikeun saluyu sareng kapercayaan filantropi sareng etika na. Dimana organisasi biasa misahkeun yayasanna

Daptar Média Sosial Sosial: Strategi pikeun Masing Média Media Sosial pikeun Usaha

Sababaraha bisnis ngan peryogi daptar cek anu hadé pikeun dikerjakeun nalika ngajalankeun strategi média sosialna ... janten ieu anu hébat dikembangkeun ku sakabeh kelompok otak. Éta pendekatan anu saé, saimbang pikeun medarkeun sareng ilubiung dina média sosial pikeun ngabantosan ngawangun pamirsa sareng komunitas anjeun. Platform média sosial teras-terasan berinovasi, janten aranjeunna parantos ngénggalan daptar cekna pikeun ngagambarkeun sadaya fitur pangénggalna sareng pang hébatna saluran média sosial anu paling populér. Sareng urang parantos

Henteu Pitunjuk Hype pikeun Nyiptakeun Eusi

Jalma-jalma di Spundge nyerat tulisan blog, 9 Léngkah-léngkah Nyiptakeun Kandungan Ngiringan, sareng "no-hype, buzzword free" infographic anu kuring resep pisan. Nyiptakeun kontén kualitas mangrupikeun dasar tina strategi kontén anu mantep, sareng ngabantosan anjeun pikeun ngawasaan kamampuan ieu mangrupikeun bagian tina misi Spundge. Cara anu saé pikeun ngahasilkeun kontén nyaéta ku ngadaur ulang artikel, infografis sareng asét sanés kana barang anu langkung pikaresepeun. Ieu ogé masihan anjeun kasempetan pikeun tetep

Upami Anjeun Ngumpulkeun Data, Palanggan anjeun Ngagaduh Harepan Ieu

Laporan panganyarna ti Thunderhead.com ngartikeun ulang papacangan palanggan dina jaman transformasi digital: Dursasana 3.0: Modél Anyar pikeun Dursasana Palanggan nyayogikeun wawasan kana gambaran pangalaman pelanggan sadayana. Ieu sababaraha timuan konci: 83% konsumén ngaraos positip ngeunaan bisnis anu saé ngagunakeun inpormasi sareng data anu dicekel konsuménna, contona ku nyorot detil produk sareng jasa ogé tawaran anu bakal nguntungkeun.

Kumaha Perusahaan Anu Nyambung Bakal Nyiptakeun Pasar Kaamanan Identitas $ 47B

Dina taun kamari, rata-rata biaya perusahaan ngalanggar biaya $ 3.5M, anu 15% langkung seueur tibatan taun sateuacan. Hasilna, CIO milarian cara pikeun ngajaga data perusahaan na kajaga bari ngaminimalkeun leungitna produktivitas pikeun padamel. Ping Identity nampilkeun kanyataan ngeunaan pasar kaamanan idéntitas sareng nawiskeun solusi pikeun kumaha perusahaan tiasa ngaktipkeun aksés aman dina infographic di handap. Pelanggaran data gaduh pangaruh anu négatip pisan pikeun konsumén