6 Alesan anu Sah kanggo Meuli Daptar Prospék B2B atanapi B2C

Dupi anjeun nguping jeritan? Wah .. Damel Lisak nalika ngirim dina Twitter pikeun tempat mésér daptar bisnis anu akurat. Ceurik tina teu pikaresepeun éta langsung sareng agénsi kami bahkan dilabélan teu etis ku hiji jalma. Tweets éta pisan pikaseurieun éta Jenn ngahapus Tweet jeung ngaeureunkeun paguneman. Nalika Jenn ngawartosan réaksina, kuring bener-bener jengkel. Mimiti, ironis batur dina platform anu masarkeun sareng ngajual data na