Naha Iklan Programmatic Mésér Maén Reputasi Anjeun?

Monetizing publikasi a teu rada sakumaha gampang saperti eta Sigana. Candak katingal caket iraha wae ieu publikasi utama anjeun nimu satengah belasan annoyances béda anu praktis pamiarsa menta ka dileungitkeun. Sarta aranjeunna mindeng ngalakukeun. Nanging, monetisasi mangrupikeun kajahatan anu diperyogikeun. Resep atanapi henteu, kuring kedah mayar tagihan di dieu janten kuring kedah nyaimbangkeun sponsor sareng iklan sacara saksama. Hiji wewengkon nu urang hayang ngaronjatkeun monetization éta di urang