Hasil: Ngaronjatkeun ROI Pamasaran Eusi anjeun sareng Eusi Interaktif

Dina podcast anu anyar sareng Marcus Sheridan, anjeunna nyarioskeun taktik anu bisnis kaleungitan tanda nalika aranjeunna nuju ngembangkeun usaha pamasaran digital. Anjeun tiasa ngupingkeun sadaya épisode di dieu: Hiji konci anu anjeunna nyarios salaku konsumén sareng usaha teras langsung mandiri perjalanan palangganna nyaéta kontéks interaktif. Marcus nyebatkeun tilu jinis eusi interaktif anu ngamungkinkeun arah diri: Penjadwal diri - kamampuan pikeun prospék nyetél

Kalkulator: Ngitung Ukuran Sampel Minimum Survey anjeun

Ngembangkeun survey sareng mastikeun anjeun gaduh réspon anu valid anu tiasa anjeun dumasarkeun kana kaputusan bisnis anjeun peryogi saeutik kaahlian. Mimiti, anjeun kedah pastikeun patarosan anjeun ditaros kalayan cara anu henteu bias réspon. Kadua, anjeun kedah pastikeun anjeun survey cukup jalma pikeun kéngingkeun hasil anu sah sacara statistik. Anjeun teu kedah naros ka unggal jalma, ieu bakal padamelan padamel sareng lumayan mahal. Perusahaan panilitian pasar

Kalkulator: Ramalan Kumaha Tinjauan Online Anjeun Dupi Pangaruh Penjualan

Kalkulator ieu nyayogikeun kanaékan prediksi atanapi panurunan penjualan dumasar kana jumlah ulasan positip, ulasan négatip, sareng ulasan anu direngsekeun anu dipiboga ku perusahaan online. Upami anjeun maca ieu ngalangkungan RSS atanapi email, klik kana situs pikeun ngagunakeun pakakasna: Kanggo inpormasi ngeunaan kumaha modélna dikembangkeun, baca di handap ieu: Formula pikeun Ramalan Penjualan tina Tinjauan Online Trustpilot mangrupikeun platform tinjauan online B2B pikeun néwak sareng ngabagi ulasan umum

Naon Téknologi Anu Dipiceun Ku Smartphone?

Kami badé angkat dina ulang taun ka-10 tina iPhone, diluncurkeun 29 Juni 2007. Siga psikopat anu ngayakinkeun, smartphone tiasa nempatkeun payun anu pikaresep. Aranjeunna marahmay, ngabantosan sareng siga moal nganyenyeri. Salami éta mangrupikeun pembunuh sadis anu ngaganggu jam alarm dina bobo sareng pastikeun sistem GPS anjeun henteu kantos kapendak deui. James Pelton Éta pantes pisan yén Téks Téks Seluler ngaluncurkeun infographic killer ieu:

Naon Konperénsi Lemah Ngayakeun Anjeun?

Abdi teu tiasa nyarios sabaraha kali kuring dina telepon konperénsi anu nyéépkeun waktos. Naha éta mangrupikeun perangkat lunak anu salah, presenter anu teu siap, atanapi musibah audio, éta nyéépkeun seueur waktos sareng sumberdaya. Sareng pastina henteu ngabantosan nalika kuring siga kieu kajadian langkung ti 30 persén waktos. Unggal rapat — online atanapi sacara langsung — mangrupikeun inpormasi anu perusahaan damel ku waktos, artos sareng sumberdaya. Naha investasi éta robah