Kalénder: Penjadwal Rapat Online Anjeun

Nalika Blackberry ngelek Tungle teras ngeureunkeunana, kuring leres-leres kuciwa. Gampang pisan pikeun jalma-jalma pikeun ngajadwalkeun rapat sareng kuring sareng platformna. Kuring masihan TimeTrade tapi teuing ngabingungkeun ... pikeun kuring sareng jalma kuring hoyong ngajadwalkeun rapat. Minggu kamari, Jeb Banner of SmallBox ngintunkeun kuring URL kanggo ngajadwalkeun rapat sareng anjeunna sareng kuring langsung cinta ... platformna disebat Calendly