Freshchat: Obrolan, Multilingual, Obrolan Terpadu Sareng Chatbot Kanggo Loka Anjeun

Naha anjeun nyetir ngarah kana situs anjeun, ngiringan pembeli, atanapi nyayogikeun pangrojong pelanggan ... aranjeunna ngarep-ngarep dinten ayeuna yén unggal halaman wéb ngagaduhan kamampuan chat terintegrasi. Nalika éta saderhana saderhana, aya seueur pajeulitna sareng obrolan ... tina ngawasa obrolan, nempatkeun spam, ngaréspon otomatis, ngalirkeun… éta tiasa janten nyeri sirah. Kaseueuran platform obrolan cukup saderhana ... ngan ukur relay antara tim dukungan anjeun sareng anu datang kana situs anjeun. Éta daun ageung

Pulsa: Ningkatkeun Konversi 10% sareng Bukti Sosial

Situs wéb anu nambihan spanduk buktina sosial langsung naekeun tingkat konvérsi sareng kredibilitasna. Pulsa ngamungkinkeun usaha nunjukkeun bewara jalma asli anu ngalakukeun tindakan dina situsna. Langkung ti 20,000 halaman wéb nganggo Pulsa sareng kéngingkeun paningkatan konvérsi rata-rata 10%. Lokasi sareng durasi béwara tiasa disaluyukeun sacara lengkep sareng, nalika aranjeunna narik perhatian anu datang, aranjeunna henteu ngalihkeun perhatian tina tujuan anu didatangan pangunjung di dinya. Éta geulis

Fomo: Ningkatkeun Konversi ngalangkungan Bukti Sosial

Saha waé anu damel di rohangan ecommerce bakal ngawartosan anjeun yén faktor panggedéna pikeun mésér beuli sanés harga, éta amanah. Mésér tina situs balanja anu anyar nyandak luncat iman ti konsumén anu henteu kantos ngagaleuh tina situs sateuacanna. Indikator kapercayaan sapertos SSL diperpanjang, monitoring kaamanan pihak katilu, sareng peringkat sareng ulasan sadayana kritis dina situs dagang sabab aranjeunna masihan pembeli anu raos yén aranjeunna damel sareng

Kalénder: Penjadwal Rapat Online Anjeun

Nalika Blackberry ngelek Tungle teras ngeureunkeunana, kuring leres-leres kuciwa. Gampang pisan pikeun jalma-jalma pikeun ngajadwalkeun rapat sareng kuring sareng platformna. Kuring masihan TimeTrade tapi teuing ngabingungkeun ... pikeun kuring sareng jalma kuring hoyong ngajadwalkeun rapat. Minggu kamari, Jeb Banner of SmallBox ngintunkeun kuring URL kanggo ngajadwalkeun rapat sareng anjeunna sareng kuring langsung cinta ... platformna disebat Calendly

Ngeunaan Rapat Salajengna

Abdi kantos mikirkeun seueur perkawis rapat ayeuna-ayeuna. Pos Seth ngeunaan acara perusahaan taunan ngilhamkeun kuring pikeun ngamimitian ngarumuskeun tulisan ieu. Salaku jalma anu ngagaduhan bisnis hiji padamel, kuring kedah ati-ati pisan tina sabaraha rapat anu kuring hadir anu ngahasilkeun non-pendapatan. Unggal dinten, kuring diulem kana rapat - biasana sacangkir kopi atanapi tuang siang. Kaseueuran waktos, aranjeunna hubungan propésional atanapi bahkan ngarah jadi éta