Visme: Alat Kakuatan pikeun Nyiptakeun Eusi Visual Anu Heboh

Urang sadayana parantos nguping yén gambar aya rébuan kecap. Ieu moal leres-leres ayeuna sabab urang nyaksian salah sahiji révolusi komunikasi anu paling pikaresepeun sepanjang waktos – anu gambarna terus ngagentos kecap. Rata-rata jalma émut ngan 20% tina naon anu aranjeunna baca tapi 80% tina naon anu aranjeunna tingali. 90% inpormasi anu dikirimkeun kana uteuk urang nyaéta visual. Éta sababna eusi visual parantos janten jalan anu paling penting pikeun

Naon Liburan 2020 Diajar Kami Ngeunaan Strategi Pamasaran Mobile dina 2021

Éta henteu kedah ucapkeun, tapi usum liburan di taun 2020 henteu sapertos anu sanés anu urang ngalaman salaku kréativitas. Kalayan larangan ngajauhkeun sosial deui di dunya, paripolah konsumen bergeser tina norma tradisional. Pikeun pangiklan, ieu langkung ngaleungitkeun kami tina strategi tradisional sareng Out-Of-Home (OOH), sareng ngarah kana kapercayaan kana Dursasana mobile sareng digital. Salian ti ngamimitian tiheula, naékna kado kado anu teu acan pernah terjadi sateuacanna dipiharep tiasa manjangkeun liburan

Kunaon Anjeun Kedah Investasi dina Pidéo Produk dina Situs Ecommerce Anjeun

Pidéo produk nawiskeun e-pangecér cara kreatif nunjukkeun produkna bari ogé ngamungkinkeun konsumén kasempetan ningali produk dina aksi. Dugi ka 2021, diperkirakeun yén 82% tina sadaya lalu lintas internét bakal diwangun ku konsumsi pidéo. Salah sahiji cara usaha eCommerce tiasa payun ieu nyaéta ku nyiptakeun video produk. Statistik anu Ngadorong Pidéo Produk pikeun Loka E-commerce anjeun: 88% tina pamilik bisnis nyatakeun yén pidéo produk naékkeun tingkat konversi Video produk

Naon 5 Jenis Telepon Anu Paling umum?

Kami salawasna nyayogikeun naséhat ngeunaan CTA sacara teras-terasan di dieu sabab éta penting pisan pikeun hasil. Anjeun panginten bakal kagoda mikir yén anjeun henteu meryogikeunana - yén prospék bakal ngalih salajengna kusabab kontén anjeun saé pisan. Kuring miharep éta kajadian sapertos kitu tapi, langkung sering tibatan henteu, jalma-jalma bakal angkat. Aranjeunna panginten tiasa inspirasi sareng diajar sababaraha hal… tapi aranjeunna tetep angkat. Kami parantos ngabagi dasarna