Naon anu Resep Facebook Nyingkab Ngeunaan Kami

Hésé yakin yén ku ngan saukur ngaklik sababaraha suka, platform tiasa sacara akurat ngaduga langkung seueur ngeunaan konsumén anu nganggona tibatan anu aranjeunna tiasa bayangkeun - tapi éta leres. Ieu kakuatan pamasaran basis data sareng tiasa nunjuk kana cacat anu mendasar dina logika seueur média sosial média. Sedengkeun urang sadayana hoyong diperlakukeun salaku individu, data nyayogikeun gambaran anu jauh béda. Kami henteu unik pisan. Panilitian