IQ Kaméra: Ngamangpaatkeun Augmented Reality (AR) Pikeun Nyiptakeun Upaya Produk Virtual

Camera IQ, platform desain no-code pikeun Augmented Reality (AR), parantos ngaluncurkeun Virtual Try-On Composer, alat desain canggih anu ngajantenkeun gancang sareng gampang pikeun merek dina kaéndahan, hiburan, eceran, sareng séktor sanésna pikeun ngawangun pangalaman Virtual Coba-Di anu inovatif berbasis AR. Solusi anyar ngabayangkeun deui perdagangan AR ku ngamungkinkeun merek pikeun ngadigitalkeun produkna sareng akurasi leres-leres pikeun kahirupan sareng nambihan unsur-unsur mérek sareng mekar unik anu ngalibatkeun sareng mere ilham konsumen ngalangkungan