BlueConic: Kumpulkeun, Ngahijikeun, sareng Ngaoptimalkeun Perjalanan Palanggan

Kalayan bantosan data ageung sareng téknologi streaming, aya jinis platform otomatisasi pamasaran anyar anu nyayogikeun gudang pusat, sacara real-time, dimana interaksi pangguna ditangkep sareng offline teras olahpesen pamasaran sareng tindakan dilarapkeun ka aranjeunna. BlueConic mangrupikeun salah sahiji platform sapertos kitu. Disusun dina platform anjeun anu aya, éta ngumpulkeun sareng ngahijikeun interaksi pelanggan anjeun teras ngabantosan anjeun pikeun ngahasilkeun olahtalatah pamasaran anu bermakna. Kamampuh ngaréaksikeun real-time sareng