Pitulung Pramuka: Tambahkeun Palayanan Palanggan Anu Siskal kana Loka Anjeun

Husus: Anggo tautan afiliasi kami pikeun kéngingkeun diskon 30% 3 bulan kanggo Plan Standar HelpScout. Sedengkeun para pamimpin ngaduga yén unggal perusahaan ayeuna janten perusahaan média, kuring ogé bakal ngajawab yén unggal perusahaan ogé peryogi jasa palanggan anu hébat sareng réspon. Upami aya hiji masalah anu tiasa ngaganggu usaha pamasaran média sosial anjeun, éta henteu ngaréspon sacara épéktip kana pamundut palayanan pelanggan. Pitulung Pramuka nyayogikeun platform kanggo pangrojong palanggan anu henteu tiasa diukur kalayan teu rumit sareng manajemén

BugHerd: Titik, Pencét sareng Kolaborasi dina Wéb

Ieu permata kanggo anjeun ... kumaha upami anjeun tiasa ngahijikeun sistem manajemén proyék anjeun sareng anotasi dina layar supados langkung gampil ngalaporkeun masalah sareng ngatasi tugas dina wéb? Henteu aya screenshot screenshot, héran ngeunaan vérsi panyungsi, atanapi nyobian ngébréhkeun masalah anu dijelaskeun ku batur sanés téknis anjeun. Kumaha upami anjeun ngan ukur tiasa muka aplikasi browser, nunjuk, pencét sareng laporkeun masalah sareng situs anjeun langsung ka tim wéb anjeun atanapi

Zapier: Otomasi Alur Kerja pikeun Usaha

Kuring henteu kantos sadar yén kuring kedah ngantosan 6 taun sateuacan urang ngamimitian ningali aplikasi anu sacara pinter visualisasi antar muka program aplikasi ... tapi urang tungtungna dugi ka dinya. Yahoo! Pipa diluncurkeun taun 2007 sareng ngagaduhan sababaraha konektor pikeun manipulasi sareng sistem panyambungan, tapi éta henteu ngagaduhan integrasi sareng seueur jasa wéb sareng API anu ngabeledug di wéb. Zapier ngempelkeun éta… ngamungkinkeun anjeun nga-otomatisasi tugas antara jasa online - ayeuna 181! Zapier kanggo

Outliers: Carita Suksés

Nalika kuring ngantosan hiber kuring kamari, kuring émut kana dua hal anu kuring hilap - jaket olahraga kuring sareng salah sahiji buku di kuring pikeun dibaca tihang. Kabeneran, toko di gerbang kuring ngagaduhan pilihan buku anu wajar sareng Outliers: The Story to Sukses, ku Malcolm Gladwell, aya di dinya. Kuring kantos janten penggemar Malcolm Gladwell - duanana dina tulisan di New Yorker sareng buku na. Dina Gladwell, Fast Company nyerat: