Naon Halaman Wéb Optimal?

Ngararancang situs wéb sareng netepkeun lébar halaman wéb kana lébar optimal nyaéta paguneman anu pantes dilakukeun. Seueur anjeun merhatoskeun yén kuring nembé ngarobih lébar desain blog kuring. Kuring nyorong lébar halaman ka 1048 piksel. Sababaraha anjeun panginten henteu satuju kana pamindahan éta - tapi kuring hoyong ngabagi sababaraha stats sareng alesan kunaon kuring ngadorong lébar téma janten lega. 1048 piksel sanés acak