Yakin Technologies sateuacanna CAPTCHA

Hate téknologi Captcha. Captcha mangrupikeun antitesis tina kagunaan. Daripada ngajantenkeun gampang pikeun pangguna, téknologi ngahaja ngaganggu pangguna sahingga tiasa ngagagalkeun skrip peretasan. Henteu kakantun yén CAPTCHA di-bypass ku crowdfourcing anu langkung énggal sareng téknologi OCR. CAPTCHA: Téting Turing Umum Umum Sacara Otomatis Pikeun Nyarioskeun Komputer sareng Manusa Sacara Syukur, aya anu nganggap éta ogé pikareueuseun. Confident Technologies parantos nyiptakeun cara anyar pikeun auténtikasi pangguna bari ngahalangan naskah peretasan

Pidéo: Eusi ngalawan Backlinks

Seueur jalma nyéépkeun sareng ngajual waktosna dina optimalisasi halaman wébna, sareng ngagaleuh sirah nalika situs anu sanés gaduh peringkat anu langkung ageung tapi henteu dioptimalkeun. Éta kusabab ngaoptimalkeun konténna ngan ukur satengah perang, éta ngagaduhan perhatian situs sanés anu leres-leres ngadorong situs anjeun kana Hasil Pamilarian. Pakasaban mesin pencari nyaéta nyayogikeun hasil anu aya hubunganana. Upami seueur situs sanés anu terhormat nunjuk ka anjeun

Anggo Sababaraha Kapinteran sareng Nyingkahan Captcha

Sugan salah sahiji pangalaman pangguna pang parah anu kuring teraskeun dina wéb nyaéta téknologi Captcha. Captcha nyaéta nalika gambar dihasilkeun ku nomer, hurup, sareng kadang kecap anu anjeun kedah ngetikkeun deui kana bidang anu sanés. Ieu pikeun ngagagalkeun tulisan bentuk otomatis tina spammers koméntar. Kusabab aranjeunna henteu tiasa nga-decipher kode na, aranjeunna moal tiasa ngirim tulisan palsu. Captcha Flaws Éta téknologi ngaganggu. Abdi henteu tiasa nyarios sabaraha kali