Kapamimpinan Sosial: Asosiasi Kapamingpinan Indiana

Poé isuk ieu mangrupikeun énjing éndah anu dilampahkeun sareng Indiana Leadership Association. Henteu sering anjeun kéngingkeun kasempetan pikeun nyarios ka kelompok pamimpin pendidikan, guru kepemimpinan, sareng pamimpin komunitas. Seueur jalma ningali ka organisasi sipil sareng pendidikan sareng yakin yén aranjeunna henteu pernah bakal cocog kana mata pelajaran sapertos Média Sosial. Dina survey kelompok sateuacan sési: 90% kelompokna wawuh kana komputer. 70% kelompok éta dalit