KANA Express: Manajemén Pangalaman Palanggan

Kami konsultasi sareng seueur perusahaan ukuran sareng perusahaan ageung anu mutuskeun luncat kana program pamasaran sosial ngan ukur mendakan yén aranjeunna henteu ngarepkeun paménta langsung dina layanan palanggan. Pelanggan anu henteu bahagia henteu paduli anjeun muka rekening Twitter atanapi nyebarkeun halaman Facebook pikeun teureuh pamasaran anjeun ... aranjeunna badé ngamangpaatkeun média pikeun nyungkeun jasa. Sareng kusabab éta forum umum, langkung saé anjeun nyayogikeun aranjeunna. Gancang. Ieu