Influencer Marketing: Sejarah, Évolusi, sareng Masa Depan

Pangaruh média sosial: éta hal anu nyata? Kusabab média sosial janten metode anu pikaresep pikeun komunikasi pikeun seueur jalma dina taun 2004, seueur urang henteu tiasa ngabayangkeun kahirupan urang tanpa éta. Hiji hal anu média sosial pasti robih janten langkung saé nyaéta parantos mendemokratisasi saha anu bakal kasohor, atanapi sahenteuna dikenal. Dugi ka ayeuna, urang kedah ngandelkeun pilem, majalah, sareng acara televisi pikeun nyaritakeun saha anu kasohor.

Naha Endor Selebriti mangrupikeun Pilihan Pamasaran Anu Maksimal?

Selebritis Endorsement parantos ditingali salaku pilihan anu dimungkinkeun pikeun perusahaan pikeun ngamajukeun produkna. Seueur perusahaan yakin yén produkna aya hubunganana sareng selebritis populér bakal ngabantosan penjualan. Pamakéna siga anu henteu yakin kana pangaruhna ku 51% nyatakeun yén dukungan selebritis ngajantenkeun saeutik bédana dina kaputusan pameseranna. Sedengkeun ROI dina seueur téhnik pamasaran tiasa diukur - ROI dina dukungan selebriti tiasa langkung sesah pikeun diitung. Aya seueur