5 Cara Kauntungan Eceran tina Monitoring Sosial Hyperlocal

Perusahaan ritel bersaing sareng raksasa ritel online sapertos Amazon sareng Zappos. Toko bata-na-mortir ritel tujuanna pikeun nyayogikeun pangalaman pangsaéna pikeun konsuménna. Lalu lintas kaki mangrupikeun ukuran motivasi sareng minat pelanggan (naha individu éta resep sumping ka toko pikeun mésér nalika pilihan mésér online sayogi). Kauntungannana kompetitif pangecér naon waé anu ngagaduhan toko online nyaéta konsumén caket sareng siap ngadamel