Celtra: ngajadikeun otomatis prosés Desain Kreatif Iklan

Numutkeun ka Forrester Consulting, atas nami Celtra, 70% pemasar nyéépkeun langkung seueur waktos pikeun nyiptakeun eusi iklan digital tibatan anu aranjeunna resep. Tapi réspondén nyatet yén ngajadikeun otomatis produksi kréatip bakal aya pangaruh utama salami lima taun ka hareup dina desain kreatif iklan, kalayan paling mangaruhan: Volume kampanye iklan (84%) Ningkatkeun épisiénsi prosés / alur kerja (83%) Ngaronjatkeun relevansi kréatip ( 82%) Ningkatkeun kualitas kréatip (79%) Naon ari Platform Manajemen Kreatif? Platform manajemén kréatip