Lokalis: Nyebarkeun, Ngatur sareng Ngamajukeun Acara Anjeun Online

Pemasar nganggo acara langkung ti kantos, sareng pangaruhna atra. Nyatana, para pemasar rengking tradeshow sareng acara salaku taktik pang épéktip kadua pikeun acara halaman wéb Perusahaan Kajadian ngabantosan pikeun nyandak petunjuk anyar, ngarobih prospek anu resep ka konsumén, sareng langkung ngajelaskeun produk atanapi jasa sacara real-time. Nanging, seueur pemasar merjuangkeun henteu ngan ukur ngungkit kajadian dina kapasitas terpadu, tapi ogé pikeun ngartos sareng ngukur kumaha aranjeunna nyetir penjualan, kasadaran mérek,

10 Hal 8 Jam di CES 2017 Diajar Kuring Ngeunaan Tech Isukan

Sapertos jelema bodo, kuring ngiringan 165,000 téknolog anu kasohor ku gadget, pemasar, influencer, hucksters, sareng anu sanés dina CES 2017 minggu kamari. Kaseueuran waktos kuring nyéépkeun jalma-jalma. Atanapi, langkung akurat, di Lyfts, Ubers, sareng taksi anu wani kana lalu lintas Vegas ti naraka dina jalan ka pendak sareng jalma. Tapi kuring nyayogikeun dalapan jam pikeun saha waé anu resep kana téknologi kedah ngalakukeun sahenteuna sakali: ngumbara di lantai gedung konvénsi utama di CES,

6 Méter Kinerja Key pikeun Kapuasan Palanggan

Mangtaun-taun ka pengker, kuring damel pikeun perusahaan anu ngalacak volume telepon aranjeunna dina layanan palanggan. Upami volume telepon aranjeunna ningkat sareng waktos per telepon dikirangan, aranjeunna bakal ngagungkeun kasuksésanna. Masalahna nyaéta aranjeunna henteu hasil pisan. Wakil layanan palanggan ngan ukur bergegas unggal telepon pikeun ngajaga manajemén dina tonggong. Hasilna mangrupikeun nasabah anu ambek pisan anu kedah teras-terasan nelepon deui pikeun milarian résolusi. Upami anjeun

BuzzRadar: Pusat Komando Sosial sareng Acara Visualisasi

Kami parantos nyerat ngeunaan parobihan anu luar biasa dina tampilan visual anu dialaman di tempat olahraga sareng Postano (anu ngawangun aplikasi sélulér kami). Ieu mangrupikeun segmen téknologi anu tuwuh. Dina pendapat abdi, kuring yakin seuseueurna perusahaan bakal ngagaduhan papan visualisasi sareng pusat komando masing-masing, sanaos henteu spektakuler sapertos Buzz Radar pikeun Pameran Elektronik Pamaké Internasional 2014: Ayeuna di Béta, Buzz Radar kantor pusatna di London sareng nyayogikeun