Masa depan Utopian tina Jual Saluran

Mitra kanal sareng Reseller Nilai-Tambih (VARs) mangrupikeun anak tiri beureum (diperlakukeun kalayan henteu dipikaresep tina hak lahir) nalika ngagaduhan perhatian sareng sumberdaya ti pabrikan produk anu teu kaitung dijual. Aranjeunna anu terakhir anu ngagaduhan latihan sareng anu pangpayunna dipertanggungjawabkeun pikeun nohonan kuota na. Kalayan anggaran pamasaran terbatas, sareng pakakas penjualan anu ketinggalan jaman, aranjeunna nuju berjuang sacara efektif komunikasi naha produk unik sareng bénten. Naon Penjualan Saluran? Hiji metodeu

Saluareun Afiliasi - Gedong Penjualan Saluran

Salaku pamilik bisnis, kuring henteu tiasa nyaritakeun sabaraha sering kuring dideukeutan sareng kasempetan pikeun ngahasilkeun tambahan dua atanapi dua juta pikeun pendapatan afiliasi. Upami kuring ngan ukur nganggo jubah kuring kanggo ngical barangna, aranjeunna bakal mayar artos. Sareng, saurna, salami aya anu mayar kuring artos kuring termotivasi pikeun ngalakukeun éta ... leres? Salah.