Manggihan Center of Gravitasi pikeun Great presentasi Desain

Waktu maca: 8 menit Sadayana terang yén PowerPoint mangrupikeun bahasa bisnis. Masalahna, seuseueurna dek PowerPoint henteu langkung ti séri slide anu overstuffed sareng sering ngabingungkeun anu ngiringan soliloquies anu ngainduksi ku presenter. Saatos ngembangkeun rébuan presentasi, kami parantos ngaidentifikasi prakték pangsaéna anu saderhana, nanging jarang dianggo. Pikeun tujuan éta, urang nyiptakeun Center of Gravity, kerangka anyar pikeun ngawangun presentasi. Ide na nyaéta unggal dek, unggal slide, sareng unggal eusi