Pitunjuk Pikeun Desain Paguneman Kanggo Chatbot Anjeun - Ti Landbot

Chatbots tetep beuki canggih sareng nyayogikeun pangalaman langkung lancar pikeun pengunjung situs tibatan sataun katukang. Desain percakapan mangrupikeun inti tina unggal penerapan chatbot anu suksés… sareng unggal kagagalan. Chatbots nuju dikintunkeun kanggo ngotomatisasi newak kalungguhan sareng kualifikasi, dukungan palanggan sareng patarosan anu sering ditaros (FAQ), otomatisasi onboarding, rekomendasi produk, manajemén sumberdaya manusa sareng rekrutmen, survey sareng kuis, mesen, sareng reservasi. Ekspektasi datang loka