Formula Pembersihan Data Biasa dina Excel

Mangtaun-taun, kuring nganggo publikasi salaku sumberdaya pikeun henteu ngan ukur ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun sababaraha hal, tapi ogé nyimpen catetan pikeun diri kuring pikeun milarian engké! Dinten ayeuna, urang ngagaduhan klién anu masihan kami file data palanggan anu musibah. Ampir unggal lapangan disalahgunakeun sareng; hasilna, urang teu tiasa ngimpor data na. Sedengkeun aya sababaraha tambahan anu hadé pikeun Excel pikeun ngalakukeun pembersih nganggo Visual