15 Tip Pamasaran Mobile pikeun Ngajalankeun Langkung Jualan

Di pasar anu kalapa kalapa pisan ayeuna, hiji hal anu pasti: usaha pamasaran online anjeun kedah kalebet strategi pemasaran sélulér, atanapi upami anjeun bakal kaleungitan seueur aksi! Seueur jalma ayeuna kecanduan teleponna, kalolobaanana kusabab aranjeunna biasa kana saluran média sosialna, kana kamampuan langsung komunikasi sareng anu sanésna, sareng ogé kabutuhan "tetep nepi ka ngagancangkeun" ku hal anu penting atanapi anu kirang penting. . Salaku Milly Marks, ahli di

Pamasaran Mobile: Ngajalankeun Penjualan Anjeun Kalayan 5 Stratégi ieu

Dina akhir taun ieu, langkung ti 80% déwasa Amérika bakal ngagaduhan smartphone. Alat sélulér ngadominasi bentang B2B sareng B2C sareng panggunaanna ngadominasi pamasaran. Sagala hal anu urang lakukeun ayeuna ngagaduhan komponén sélulér anu kedah urang lebetkeun kana strategi pemasaran urang. Naon Mobile Marketing Mobile marketing nyaéta pamasaran dina atanapi nganggo alat sélulér, sapertos telepon pinter. Pamasaran sélulér tiasa nyayogikeun nasabah waktos sareng lokasi

Foursquare Ngaluncurkeun Laporan Surélék Dina Laporan

Statistik kami rada ipis, tapi kuring resep ningali laporan lokasi komprehensif ieu sumping ti Foursquare sababaraha menit ka pengker! Laporan éta nyayogikeun snapshot mingguan pikeun anu parantos ngariksa, naon jangkauanna, naha aranjeunna ngabagi check-in, sareng palanggan top. Tangtosna, aya ogé ajakan-to-aksi pikeun ngajalankeun sababaraha kampanye dina situs éta, ogé… janten Foursquare milari ningkatkeun pendapatanna. Kudos ka tim Foursquare, sanaos

Seni tina Mobile Check-In

Kuring henteu yakin lamun kuring di minoritas dina jasa géografi, tapi kuring resep ngagunakeun Foursquare sareng mariksa di mana-mana. Anu pikaseurieun nyaéta kuring henteu sering ngabagi-bagi cek kuring, ogé henteu kantos ngamangpaatkeun spesial anu ditawarkeunana. Janten naha kuring ngalakukeun éta? Hmmm… Kuring henteu acan terang éta. Kuring resep kanyataan yén vérsi panganyarna tina aplikasi Foursquare ngajurung kuring pikeun ngariksa nalika kuring caket