Chili Piper: Aplikasi Penjadwalan Otomatis pikeun Konversi Kalungguhan Inbound

Kuring nyobian masihan artos anjeun - naha anjeun ngahajakeun pisan? Ieu parasaan umum di seueur pembeli B2B. Ieu taun 2020 - naha urang masih kénéh nyéépkeun waktos pembeli urang (sareng urang sorangan) ku seueur prosés kuno? Rapat kedah sababaraha detik pikeun dipesen, sanés dinten. Kajadian kedahna pikeun paguneman anu bermakna, sanés nyeri sirah logistik. Surélék kedah diwaler sababaraha menit, henteu leungit dina koropak anjeun. Unggal interaksi sapanjang