Infographic: 21 Statistik Media Sosial Anu Satiap Marketer Kedah Terang Dina 2021

Teu diragukeun yén pangaruh média sosial salaku kanal pamasaran ningkat unggal taun. Sababaraha platform timbul, sapertos TikTok, sareng sababaraha tetep ampir sami sareng Facebook, ngarah kana parobihan progresif dina paripolah konsumen. Nanging, mangtaun-taun jalma biasa kana mérek anu dipidangkeun dina média sosial, janten para pemasar kedah nyiptakeun pendekatan énggal pikeun ngahontal kasuksésan dina saluran ieu. Éta sababna naha niténan tren panganyarna penting pisan pikeun pamasaran naon waé

Ambisi: Gamifikasi Pikeun Ngatur, Motivasi, sareng Maksimalkeun Peunteun Tim Penjualan anjeun

Kinerja penjualan penting pisan pikeun bisnis anu ngembang. Kalayan tim penjualan anu aktipitas, aranjeunna ngaraos langkung motivasi sareng nyambung kana tujuan sareng tujuan organisasi. Pangaruh négatip para karyawan anu teu kaanggurkeun kana hiji organisasi tiasa penting - sapertos produktivitas anu kirang, sareng bakat sareng sumber daya anu boros. Nalika ngeunaan tim penjualan khusus, kurangna Dursasana tiasa ngarugikeun usaha bagi pendapatan langsung. Usaha kedah milarian cara pikeun aktip ngalaksanakeun tim penjualan, atanapi résiko

Momen-Moments sareng Perjalanan Palanggan

Industri pamasaran online terus ngalakukeun kamajuan dina nyayogikeun téknologi anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngaduga sareng nyayogikeun peta jalan pikeun ngabantosan pangguna sareng bisnis ngarobih. Kami parantos ngajantenkeun asumsi dugi ka titik ieu, sanaos. Téma umum corong personas sareng corong langkung seueur porous sareng fléksibel tibatan anu kantos urang bayangkeun. Cisco parantos nyayogikeun panilitian yén rata-rata produk anu dipésér gaduh langkung ti 800 perjalanan pelanggan anu béda anu nyababkeun éta. Pikirkeun

Video Marketing Works

Dulur nyieun ramalan akhir taun. Kuring pikir anjeun tiasa ngaleungitkeun sadayana hoopla sareng damel strategi pemasaran anjeun taun payun dumasarkeun sadaya kanyataan. Strategi multi-kanal, pamasaran otomatis, sélulér sareng pidéo badé teraskeun ngadorong hubungan sareng patalimarga ka bisnis anjeun. Ieu mangrupikeun infographic anu saé sareng stats anu hadé anu ngadukung kabutuhan anjeun pikeun nerapkeun strategi marketing video resmi dina 2014. Delos Incorporated ngabagi Tip Pidéo Pidéo ieu: Rencana -

Kakuatan Di-Jalma

Sababaraha taun ka pengker, urang leres-leres pasamoan sareng sababaraha dewan di Cisco via Telepresence sareng éta henteu pondok tina endah pisan. Nyarios ka batur sapuratina sareng tatap muka ngagaduhan nilai anu luar biasa. Jalma-jalma di Cisco satuju sareng parantos nempatkeun infographic ieu kana kakuatan rapat pribadi. Tungtutan pasar globalisasi anu disebarkeun parantos ngarobih cara organisasi komunikasi sareng kolega, pemasok / mitra, sareng konsumén anu tiasa dipisahkeun ku panjang