FactGem: Ngahijikeun Sumber Data dina Menit… Henteu Konci Dipikabutuh!

Data aya dina silo. Bisnis sareng IT duanana nungtut pandangan hasil ngahijikeun data pikeun ngabantosan masihan solusi pikeun tantangan bisnis ayeuna. Laporan anu nyayogikeun pandangan anu ngahijikeun kana data terintegrasi diperyogikeun supaya jalma tiasa ningali kana inpormasi anu penting pisan pikeun organisasi sareng nyayogikeun kapercayaan kana kamampuanna pikeun ngaéksekusi sareng nganteurkeun inpormasi anu akurat anu penting pikeun kasuksésan perusahaan. Nanging, data sumebar ka sababaraha sistem hubungan, mainframe, filesystems, dokumén kantor, lampiran email,