Kumaha Nulis Judul Nyekel Perhatian anu Jalma Bakal Pencét Ngalangkungan

Judulna sering mangrupikeun hal terakhir anu ditulis ku produser eusi, sareng kadang-kadang henteu kéngingkeun perlakuan kreatif anu pantes. Nanging, kasalahan anu dilakukeun nalika nyusun judul berita sering fatal. Komo kampanye pamasaran anu paling dijalankeun bakal dibuang ku judul anu goréng. Strategi média sosial anu pangsaéna, taktik SEO, platform pamasaran kontén, sareng iklan bayar-per-klik ngan ukur janji hiji hal: Aranjeunna bakal nempatkeun judul anjeun di payuneun pamaca poténsial. Saatos éta, jalma bakal ngaklik atanapi henteu