Metrik Marketing anu Matéri

Pardot ngahijikeun métrik curang métrik pamasaran ieu anu parantos ngabuleudkeun. Analitik pamasaran dinten ieu kuat. Pemasar gaduh aksés ka sadaya jinis métrik, ti ​​panémbong halaman sareng jumlah kipas nepi ka statistik anu langkung ngungkabkeun ngalibatkeun lead sareng penjualan. Kalayan transparansi anu bertambah dina data pamasaran, gampang pikeun terperangkap dina data anu - langkung sering tibatan henteu - henteu leres-leres mangaruhan pendapatan anjeun. Pemasar kedah fokus